Dans, Jongeren

Woensdag 30 september 2020

20.30 uur

‘It’s Gonna Be Horse’ is een fysieke en visuele dansvoorstelling voor en door jongeren.
 
Een voorstelling waarin alles kan en alles moet, op de achtergond staat YouTube te spelen. Het stuk is geïnspireerd op de flitsende stroom van informatie waar we tegenwoordig voortdurend aan worden blootgesteld. In de voorstelling willen we deze manier van kijken aan het publiek aanbieden door een beeldenstroom te creëren via dans en video.
Daarnaast probeert de voorstelling andere manieren van kijken uit te lokken of aan te sporen. 
 
The Backyard is een nieuw collectief dat bestaat uit een groep pas afgestudeerde enthousiaste dansers van het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. De twaalf dansers vormen een diverse groep én een krachtig geheel met maar liefst 7 verschillende nationaliteiten. Ze creëerden een zelfvoorzienend platvorm waar ze samen rond dans en beweging kunnen werken en elkaar ondersteunen als artiesten door het delen van kennis en het aanwenden van individuele talenten in functie van de groep. 
 

Deze voorstelling werd omwille van COVID-19 verplaatst van het voorjaar naar het najaar 2020, er zijn nog slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

ACTIE! ACTIE! Tieners betalen slechts 4,00 euro voor deze voorstelling!

Tickets

Basis: € 14,00, Vriendenpas: € 10,00
Jongerenprijs: € 4,00,

Credits

Van en met: Samuel Baidoo, Machias Bosschaerts, Pieter Desmet, Klára Ešnerová, Júlia Godino Llorens, Aki Iwamoto, Daan Jaartsveld, Hernán Mancebo Martínez, Margot Masquelier, Alexa Moya Panksep, Meike Stevens, Pauline Van Nuffel en Bianca Zueneli - Foto © Mathias Theisen